måndag 1 oktober 2007

Tema


Hej alla glada laxar.

Min dator har kraschat. Snälla rara Gekko har lovat att fixa detta med mailen -vem som skall skicka till vem och så vidare. Tur att hon finns, nu när jag ställer till det på dette viset...

Men i alla fall. Vi kör på temat AUBERGINE.
/Doris

8 kommentarer:

Klockarbarn sa...

Oh, shit vad svårt...nu har jag lite att fundera på. Kul!

Mimmi sa...

Lite förklaring av vad tema betyder vore bra. Är helt nybörjare på detta med swap, och vill ju inte göra fel direkt ;-)

A sa...

Borde man fått mail nu med vem man ska göra till? Jag har inte fått nåt iaf... Undrar precis som mimmi också vad tema egentligen innebär. Nybörjare! Är sugen på att komma igång!

Gekko sa...

Jag tror att vi alla är nybörjare så det kan nog inte bli helt fel!!! Ingen har fått mail än om vem man ska skicka till, det kommer förhoppningsvis under dagen!

Gekko sa...

Ok, nu har jag äntligen skickat ett mail till er om vem man ska skicka hemlis till eller lämnat en kommentar i bloggen om jag inte har hittat någon adress (fast jag har inte skrivit i kommentaren vem ni ska skicka till:-D). Om du inte har hört något ifrån mig under dagen så säg till så att du inte har tappats bort eller att jag skickat till fel adress!

attsyengecko snabel-a gmail.com

Botilda sa...

Jag har fått min hemlis! Å, så kul. Jag antar att det är rätt fritt att associera till aubergine och hitta på saker utifrån hemlissvaren. Det kan väl knappast finnas något rätt och fel - allt blir bra!

Bara så ni vet; jag är mästare i långa associationer. Kanske får jag bifoga en förklaring till mitt paket ;-)

A sa...

Kanske en urdum fråga, men visst avslöjar man sig när man väl skickar paketet? Jag tänkte på namnlappade prylar och sånt... Det är väl meningen att man ska "komma ut" ur hemlisgarderoben då?

Linda/Inna sa...

Hej Gekko!
JAG har tyvärr inte fått något mail om vem jag ska skicka till, så jag har mejlat en "påminnelse" till dig.